Photo by Sai Kiran Anagani from Unsplash

Käännökset automaattisesti API-rajapinnan kautta

Unohda käännöshuolet

Monikielinen verkkosivusto on avainasemassa, kun haluat tarjota parempaa palvelua nykyisille markkina-alueille ja valloittaa uusia markkinoita. Transfluent tarjoaa käännökset suoraan API-rajapinnan kautta useille eri alustoille, jolloin ennen niin työläs ylläpito sujuu kuin itsestään.

Verkkokauppa Asiakaspalvelu

Säästä aikaa tilaamalla käännökset nykyisen alustasi kautta

Saat käännökset suoraan omille paikoilleen

Automatisoi käännösprosessi ja tee käännösten hankinnasta huomattavasti helpompaa

Verkkokauppa

Tiesitkö, että jopa 75 % asiakkaista tekee ostoksia mieluiten äidinkielellään? Moni ei koskaan osta mitään verkkokaupasta, jonka ainoa kieliversio on englanti. Puhuttele asiakkaitasi heidän omalla äidinkielellään, niin saat lisättyä myyntiä ja luotua pidempiaikaisia asiakassuhteita.

 • Shopify
  Shopify

  Pidä Shopify-kauppasi kieliversiot aina ajan tasalla

  Transfluentin Shopify-sovelluksen avulla voit lokalisoida koko tuotevalikoimasi haluamallesi kielelle ja huolehtia käännösten automaattisesta ylläpidosta.


  Learn More »

 • Magento 2
  Magento

  Käännätä helposti koko Magento-kauppasi sisältö

  Transfluentin Magento-laajennuksen avulla saat vaivattomasti lokalisoitua koko tuotevalikoimasi haluamallesi kielelle ja pidettyä tiedot ajan tasalla.


  Lue lisää »

 • WooCommerce

  WooCommerce

  Liitä WooCommerce-kauppasi meidän API-rajapintaamme

  Onko sinulla WooCommerce-kauppa ja oletko kyllästynyt käännöstiedostojen manuaaliseen viemiseen ja tuomiseen? Meillä on paljon kokemusta WooCommerce-API-rajapinnasta, ja osaamme lokalisoida koko verkkokauppasi mille tahansa kielelle.


  Lue lisää»

Asiakaspalvelu

Asiakkaiden viesteihin kannattaa vastata heidän omalla äidinkielellään, koska se on oleellinen osa globaalin yrityksesi brändinhallintaa. Varmista, että viestinnästäsi huolehtivat kieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät, jotka osaltaan tukevat yrityksesi brändiä, ääntä ja maailmanlaajuista menestystä.

Zendesk-käännös sähköposteista ja viesteistä

Transfluent for Zendesk on erinomainen laajennus, jonka avulla saat välittömästi konekäännöksen vastaanotetuista viesteistä ja vaivattomasti ihmisen tekemän käännöksen kansainvälisille asiakkaille suunnatuista viesteistä!


Lue lisää »


Zendesk

Useita tuettuja alustoja – kysy lisää myyntitiimiltämme!

API-rajapintamme mahdollistaa kustomoidut ratkaisut

Onko käytössäsi kustomoitu ratkaisu, vai tavoitteletko parempaa hallintaa? Tarjoamme käyttöösi yksinkertaisen API-rajapinnan ja PHP- ja Ruby-ohjelmointikielille valmiit mallit, jotka voimme yhdessä integroida järjestelmääsi.
Voit lukea lisää API-rajapinnasta täällä

Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella käännösprosessiesi automatisoinnista.