Muutoksia käyttöehtoihin

1.8.2020 alkaen lisäämme 10 € laskutuslisän kaikkiin laskuihimme. Laskutuslisä on voimassa mikäli teillä on käytössä kuukausittainen laskutus luottokortin tai ennakkomaksun sijaan.

Välttääksesi laskutuslisän voit maksaa jatkossa luottokortilla tai ennakkomaksulla. Huomaathan, että laskutuslisä sisältyy kuukausimaksullisiin paketteihimme, eikä tule lisäämään niiden kuluja. Luottokortin lisääminen onnistuu Oma Tili sivulla, ennakkomaksusta ja kuukausipaketeista voit kysyä tarkemmin asiakaspalvelustamme osoitteesta support@transfluent.com

 • Kuinka voin lisätä luottokortin?
  Kirjautu Omat Tili sivulle täältä ja lisää luottokorttisi tiedot yrityksen tietoihin. Löydät luottokortin lisäämisen vasemmalla olevasta navigaatiopaneelista.
 • Kuinka voin tehdä ennakomaksun?
  Annamme sinulle tarkemmat pankkitiedot ja kun maksusi on saapunut, lisäämme krediittejä tilillesi. Krediiteillä voit tehdä tilauksia kuten aikaisemminkin. Ota yhteyttä asiakasvastaavaasi ta laita viestiä osoitteeseen support@transfluent.com kuullaksesi lisää.
 • Mitä kuukausipaketit ovat?
  Kuukausipaketit ovat uusi tapa tilata käännöksiä. Kun sitoudut tiettyyn kuukausimaksuun, saat kaikki käännöksesi halvemmalla sekä muita etuja joita paketeissa on mukana, mm. käännösmuistien laajempi käyttö sekä mahdollisuus omaan käännöstiimiin. Ota yhteyttä asiakasvastaavaasi ta laita viestiä osoitteeseen sales@transfluent.com kuullaksesi lisää.
 • Voinko jatkaa laskutusasiakkaana?
  Kyll voit, mutta jatkossa lisäämme 10 €:n laskutuslisän kaikkiin laskuihin.
 • Koska laskutuslisä astuu voimaan?
  Laskutuslisä lisätään kaikkiin 1.8.2020 jälkeen lähetettyihin laskuihin.