Meiltä löytyy kääntäjä kaikkiin tarpeisiin

Jotta kääntäjä pystyy tuottamaan hyvän käännöksen, hänen täytyy tuntea aihealue. Meidän verkostossamme on satoja kääntäjiä, joiden joukosta löytyy asiantunteva kääntäjä kaikille aihealueille.

Etsitkö erityisosaamista?

Lakitekstien käännökset

Sopimusten, palveluehtojen ja muiden arkaluonteisten tarkkuutta vaativien tekstien kääntäminen edellyttää kääntäjältä asiantuntemusta ja vuosien kokemusta. Suuret lakitoimistot luottavat päteviin ja asiantunteviin kääntäjiimme.

Markkinointi ja mainonta

Teknisesti oikea käännös on harvoin sopiva markkinoinnin ja mainonnan tarpeisiin. Pätevät natiivikääntäjämme varmistavat, että saat viestisi perille kohdemarkkinoillesi oikealla ja sopivalla tavalla.

Pelikäännökset

Android tai iOS, Playstation tai Xbox. Oikea terminologia valitaan pelialustan mukaan. Tarjoamme käyttöösi pelialaan erikoistuneen kääntäjän, joka luultavimmin pelaa itsekin ja tuntee oikean terminologian. Lue lisää palveluistamme pelialalle tästä >

Taloustekstien käännökset

Amortisointi, taseen ulkopuoliset erät, IFRS: vuosikertomusten ja tilinpäätösten kääntäminen edellyttää alan erikoistermien osaamista. Transfluentin kääntäjäverkostossa on kokeneita vuosikertomuskääntäjiä, jotka osaavat kääntää tärkeät tekstit tarkasti ja oikein.

Verkkosivut ja verkkokauppa

Verkkosivut ja verkkokauppa ovat tärkeimmät yhteyskanavasi asiakkaisiin päin. Verkkokaupan sisällön kääntäminen oikein ja tarvittaville kielille on yleensä ratkaisevan tärkeää liikevaihdon lisäämisen kannalta. Kääntäjämme auttavat sinua muuntamaan ulkomaisen liikenteen kansainväliseksi myynniksi.

Pyydä tarjous heti